Republic of Gamers kondigt ‘TeamROG’ Benelux aan

04-07-2022 (17:21) - Tech

Republic of Gamers (ROG) kondigt vandaag een officiële partnership aan met een vijftal gaming-contentmakers in de Benelux: Caseylina, Skate, Simon Zijlemans, Joshua Khane en Marcella de Bie.
 
Daarmee worden zij onderdeel van TeamROG, waar onder meer ook muziekproducer Alan Walker, skateboarder Nyjah Huston, basketballer Karl-Anthony Towns en contentmaker Loserfruit onderdeel van uitmaken.
 
De effecten van deze samenwerking zijn terug te zien op de sociale media- en Twitch-kanalen van zowel ROG als de contentmakers. Ook zal dit vijftal het komende half jaar terug te vinden zijn in marketingcampagnes van het merk Republic of Gamers.
 
Vorig jaar is er al een eerste stap gezet voor de samenwerking tussen ROG en de nieuwe leden van TeamROG in de vorm van een aantal campagnes waar de contentmakers een rol in speelden. Deze samenwerkingen zijn vandaag omgezet naar een officieel partnership
 
De lokale TeamROG-leden zullen gebruik gaan maken van de beste producten op het gebied van gaming hardware, waaronder de 2022 gaming laptops met de nieuwste 12th Generation Intel® Core™-processor en NVIDIA® RTX 3000-serie videokaart. ROG staat bekend om het hebben van veel passie voor hardware en performance. Dit is terug te zien in de ontwikkeling van hun producten.