Abovo Media winnaar Gouden FD Gazelle

11-11-2015 (09:56) - Awards

Abovo Media heeft de Gouden FD Gazelle ontvangen. Tijdens de 12eeditie van de verkiezing, georganiseerd door Het Financiële Dagblad, werd het bedrijf uitgeroepen tot winnaar in de categorie Groot van Noord-Holland.

Met 80% omzetgroei is het reclame- en media-adviesbureau uit Hoorn volgens eigen zeggen het snelst groeiende bedrijf in de provincie.

Ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. In totaal zijn 123 ondernemingen in de provincie Noord-Holland uitgeroepen tot FD Gazellen, een significante groei vergeleken met de 73 van vorig jaar.

Landelijk mochten 490 snelgroeiende bedrijven zich een jaar lang FD Gazelle noemen. Tijdens de landelijke finale op 10 december zal in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de Gouden Gazelle van Nederland uitgereikt worden.

Abovo Media is met 19 andere bureaus aangesloten bij de PMA. Samen beheren zij 65% van alle mediaomzet. Bovendien beschikt de PMA over belangrijke eigen onderzoekscijfers.