Bek winnaar MVO Award

07-11-2011 (08:12) - Awards

Bek grafische producties uit Veghel is donderdag 3 november jongstleden uitgeroepen tot winnaar van de MVO award regio Veghel-Uden-Schijndel. Tijdens de eerste Energiebeurs in Uden nam directeur Niels Bek vol trots de prijs in ontvangst. ‘Een schitterende beloning voor onze initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.’  

Het MVO beleid van Bek onderscheidt zich door een diversiteit aan praktisch uitvoerbare initiatieven, de bijzondere betrokkenheid van de medewerkers en de ‘drive’ om ook partners hierin te betrekken. De jury prees Bek vanwege de maatregelen die zij treffen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het milieu. Ook was men onder de indruk van de grote variëteit aan druk- en printmogelijkheden en de fotostudio. Zelfs in deze economisch zwakke tijd weet Bek nog altijd een groei te realiseren.   

Bek  ontving naast de MVO-prijs een cheque van 500 euro voor een MVO-doel naar keuze. Het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Veghel, Uden en Schijndel noemen.