Dirk heeft de Beste Folder van 2024

Dirk heeft de Beste Folder van 2024

22-05-2024 (15:39) - Awards

Tijdens de Beste Folder Awards 2024 riepen consumenten de folder van Dirk opnieuw uit tot hun favoriet. Het aspect scherpe aanbiedingen zorgde voor de winst. Het hoogste eindcijfer leverde Dirk ook de overall prijs op.

Namens Dirk waren Melissa van Bodegraven, marketingmanager en Martijn Wester, digital marketingmanager, aanwezig om de prijzen in ontvangst te nemen bij Q&A Retail in Amersfoort.

“Wekelijks verrassen wij onze klanten met de beste aanbiedingen van Nederland, wisselende Kanskoopjes en speciale Weekendverwenners. Dit gevarieerde aanbod in combinatie met de laagste prijzen zorgt ervoor dat onze folder voor de achtste keer op rij is uitgeroepen tot favoriet van de Nederlandse consument.” vertelt Melissa.

De publieksprijs die dit jaar voor de 12e keer georganiseerd werd, is een initiatief van Q&A Retail. In de afgelopen weken werden er ruim 86.000 stemmen uitgebracht door consumenten op hun favoriete folder. Tijdens de verkiezing beoordeelden zij zowel papieren als online folders op aspecten als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid. Ook beoordeelt een jurypanel de folders op dezelfde aspecten als de consument, maar zij kijken ook naar het ontwerp, het drukken, de techniek en distributie en verspreiding van de folder.