HEMA-ontwerpwedstrijd 25 jaar

05-01-2012 (08:40) - Awards

Omdat de HEMA ontwerpwedstrijd dit jaar met de 25e editie zijn jubileum viert, mogen naast studenten van vormgevings- en modeopleidingen ook Nederlandse en Belgische consumenten meedoen. Vanaf vandaag kan iedereen tot en met 7 maart aanstaande via www.hema.nl/ontwerpwedstrijd deelnemen. De ontwerpwedstrijd heeft dit jaar als opdracht: ‘ontwerp dé nieuwe HEMA-held’, een tijdloos product dat straks niet meer weg te denken is uit de HEMA-winkels.

 
Tijdens de twintigste editie van de ontwerpwedstrijd mochten klanten ook meedoen. En met succes. De Gebakjestaart van Maartje Prins won destijds en werd door het winkelbedrijf in productie genomen. De taart is tot voor kort bij HEMA te koop geweest.
 
Een HEMA-held is een tijdloos product, bijzonder door zijn eenvoud, onderscheidend door zijn vormgeving en populair bij onze klanten. Of het nu een handig keukenhulpje of een bijzonder koekje is; ieder idee is welkom. Naar verwachting weten juist de klanten van HEMA welke producten hun leven een beetje leuker en makkelijker maken.
 
De HEMA ontwerpwedstrijd startte in 1983 om studenten van ontwerpopleidingen de kans te geven ervaring op te doen met een praktijkopdracht. Dit bleek succesvol. Inmiddels is de HEMA ontwerpwedstrijd uitgegroeid tot een prestigieuze competitie. Met de ontwerpwedstrijd streeft HEMA ernaar om vormgeving onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Dankzij de publiciteit rond de wedstrijd staan de deelnemende jonge ontwerpers in de belangstelling van zowel vakgenoten als consumenten.
 

Reacties

Ten 1e gefeliciteerd met jullie jubileum, en ten 2e , wat een toffe actie dat iedereen mag meedoen iets tijdloos te bedenken... leuk thema! de HEMA - held. ga hard aan 't denken om iets MegaCooolss of SuperrrLekkers in de winkel te krijgen.. ;) Iedereen Suc6 bij deze leuke wedstrijd!!
Joepie @ 06-01-2012 03:36 uur