Inschrijven Dutch Interactive Awards 2012 van start

17-02-2012 (08:43) - Awards

Vanaf 16 februari kunnen alle bureaus en teams die het afgelopen jaar interactieve projecten hebben gerealiseerd weer meedingen naar de enige prijs in de interactive branche: de Dutch Interactive Award (DIA). Dit initiatief van e-business medium Emerce en branchevereniging Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN) heeft als doel om het hoge niveau in de Nederlandse interactive wereld nog verder te verhogen door hen uit te dagen te strijden voor deze prijs. 
 
De awards zijn prijzen voor alle soorten websites: platformen, portals, webwinkels en intranetten. Gekeken wordt naar de kwaliteit, effectiviteit en creativiteit van het project, vanuit zowel de opdrachtgever als het internetbureau. Tijdens de jurering wordt er vooral gelet op de verschillende aspecten die bij een succesvol internetproject aan bod komen: concept, design, bouw en resultaten. De awards worden gekozen door verschillende jury’s van onafhankelijke experts.
 

Vorig jaar kozen de jury's de volgende projecten als winnaars: V&D.nl, Het Achterhuis Online, Manpower, Actiecode.nl, Hutspot. MSL, HEMA Spieken, Independer.nl en Werkspot.nl 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.