Meld je nú aan voor The Best Social Awards

Meld je nú aan voor The Best Social Awards

15-10-2024 (11:23) - Awards

Na de tiende editie worden de meest besproken online prijzen van Nederland in februari 2024 opnieuw uitgereikt tijdens The Best Social Awards. Vanaf dinsdag 15 oktober zijn de inzendingen officieel geopend en hebben bedrijven, instanties en overheden de kans om een felbegeerde nominatie in de wacht te slepen. De exacte datum van de uitreiking wordt binnenkort bekendgemaakt.

Alle merken die dit jaar TikTok, Instagram of Threads helemaal hebben uitgespeeld en hun social strategie naar een hoger niveau hebben getild, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Of het nu gaat om een briljante inhaker of een video die het internet heeft veroverd, tussen 15 oktober en 28 november kunnen cases worden ingediend in één of meerdere categorieën, zoals Beste Agency, Beste campagne, Beste Copywriting, etc.

Aanmelden

Cases kunnen worden ingediend via de website. Hier zijn ook alle voorwaarden te vinden. Werk dat wordt ingezonden, moet oorspronkelijk gepubliceerd zijn tussen 24 november 2023 en 24 november 2024. Tijdens de eerste weken van de inzendperiode – van 15 oktober tot en met 13 november 2024 – bedragen de kosten 300 euro (excl. btw) voor het inzenden van een case. Van 14 november tot en met 28 november 2024 kost dit 350 euro (excl. btw).

Audience-categorieën

Er worden tijdens het event niet alleen prijzen uitgereikt aan merken, maar ook creators maken kans op een felbegeerde The Best Social Award. De genomineerden in de Audience-categorieën worden bepaald op basis van research van The Best Social, inbreng van een deskundige adviesraad en input van de community van The Best Social Media.

De 11e editie van The Best Social Awards wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door Videoland, Vue Cinemas, Dept, Somention, Event Department & Duet.