Ook Red Dot Award naar VanBerlo

14-03-2013 (08:23) - Awards

De internationale jury van de ‘Red Dot’ heeft designbureau VanBerlo bekroond met een prestigieuze Red Dot Award in de categorie product design. 
 
De internationaal gerenommeerde Red Dot is één van de grootste en meest vooraanstaande ontwerpwedstrijden ter wereld. Dit jaar waren er 1865 ontwerpers, architecten en bedrijven uit 54 landen die met elkaar moesten concurreren binnen 19 productcategorieën. De prijzen worden officieel uitgereikt tijdens het Red Dot Gala in het Aalto theater op 1 juli 2013 in Essen, Duitsland.
 
Het prijswinnende product: de Type22 Scan & Fly. VanBerlo en Type22 zijn er samen in geslaagd de kennis van bagageafhandeling van Type22 te commercialiseren in een bekroonde self-service bagage drop-off oplossing: Scan & Fly. Type22 levert bagage-afhandelingsproducten voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, die het mogelijk maken dat een probleemloze bagageafhandeling de standaard wordt. Type22 is een spin-off van de Technische Universiteit Delft en heeft oplossingen gerealiseerd op London Heathrow en Rotterdam The Hague Airport.