Philips pakt prijzen bij iF Design Awards

Philips pakt prijzen bij iF Design Awards

07-03-2024 (13:52) - Awards

TP Vision, het bedrijf achter de Europese designs van Philips TV & Sound, krijgt erkenning van designexperts in de industrie. Het in Amsterdam gevestigde ontwerpteam heeft namelijk vier iF Design awards gewonnen.

De iF Awards zijn een van de prestigieuze wereldwijde designprijzen. De producten worden beoordeeld op het gebied van innovatie, kwaliteit van het ontwerp, functionaliteit en duurzaamheid.

Winnaars van de iF Design Awards 2024 zijn dit jaar onder andere twee Philips' nieuwe modellen Ambilight TV’s: OLED+959 Ambilight TV en de premium OLED+909 Ambilight TV – beide ontwikkeld in samenwerking met de audio-specialisten van Bowers & Wilkins. Naast de Ambilight TV’s vallen de ultra-compacte B6309 soundbar en de A5608 open-ear sportkoptelefoon van Philips in de prijzen. Alle vier de producten zijn ontworpen door het Europese Ontwerpteam van Philips.

Tevreden gebruikers

Rod White, Chief Design bij TP Vision, vertelt trots: "Europees Design wordt algemeen erkend als belangrijk onderdeel van het onderscheidende vermogen van onze Philips TV- en audioproducten. Deze erkenning van de jury van iF toont dat de investering in een toegewijd ontwerpteam hier in Europa blijft terugbetalen. Goed productontwerp leidt tot tevredenheid bij de gebruikers van onze producten. We geloven dat deze ervaring met het design net zo belangrijk is als de uitstekende prestaties van onze producten."