PRGoeroes bekroond met Benelux Enterprise Award 2024

PRGoeroes bekroond met Benelux Enterprise Award 2024

11-10-2024 (11:24) - Awards

PRGoeroes is bekroond met een Benelux Enterprise Award 2024. De titel ‘Meest Impactvolle PR & Communicatiebedrijf van Nederland’ is onderdeel van de Benelux Enterprise Awards, georganiseerd door EU Business News Magazine.

Deze erkenning is een mijlpaal voor het PR-bureau dat zich specialiseert in innovatieve B2B-dienstverleners. Eerder hielp het klanten als Klayr, EWL Groep en Fynch Mobility met hun public relations.

De Benelux Enterprise Awards, inmiddels voor het zevende jaar op rij georganiseerd, worden toegekend aan bedrijven die een bepalende rol spelen in het veranderende bedrijfslandschap van de Benelux. Het doel van deze prijsuitreiking is om bedrijven te bekronen die niet alleen bijdragen aan het verbeteren van de werkomgeving, maar ook een bredere impact hebben buiten de regio.

Innovatieve aanpak

PRGoeroes viel op door haar innovatieve aanpak en inzet om de communicatie en public relations van haar klanten naar een hoger niveau te tillen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in Nederland door strategische PR-campagnes te ontwikkelen die bedrijven helpen hun zichtbaarheid te vergroten en hun boodschap effectief over te brengen. Eerder kreeg PRGoeroes een nominatie bij de Dutch PR Awards als PR Agent van het Jaar 2024.

De Benelux Enterprise Awards worden toebedeeld aan bedrijven uit diverse sectoren, variërend van medische technologie tot luxe dienstverlening, die zichzelf hebben bewezen als innovatief en toekomstgericht. In deze mix heeft PRGoeroes haar stempel gedrukt door strategieën te ontwikkelen die direct inspelen op de behoeften van de markt en haar klanten.

Jennifer Delano is eigenaar en oprichter van PRGoeroes. Zij is al ruim twintig jaar actief in de PR en heeft grote ambities.