SIRE maakt kans op ISSUE AWARD

13-01-2012 (08:52) - Awards

De jury van de ISSUE AWARD heeft de drie genomineerden voor de ISSUE AWARD 2012 bekendgemaakt. Dit zijn (in alfabetische volgorde): Mauro/Jonge Asielzoekers, Movember en Stichting Ideële Reclame (SIRE). Tijdens het ISSUE CONGRES op maandag 23 januari wordt de ISSUE AWARD voor de derde keer uitgereikt . Communicatiebureau De Issuemakers wil met de uitreiking van de ISSUE AWARD het agenderen van maatschappelijk relevante onderwerpen zichtbaar maken, belonen en stimuleren.
 
De winnaar ontvangt tijdens het ISSUE CONGRES een symbolische prijs, genereert publiciteit en krijgt de mogelijkheid zijn issue extra te profileren. De ISSUE AWARD  ging vorig jaar naar Youp van ’t Hek voor zijn campagne tegen klantonvriendelijke helpdesks.
 
De jury bestaat uit juryvoorzitter Frits Wester (parlementair journalist); Marjan Olfers (advocate VMW Taxand, universitair docent VU Amsterdam, RvC Ajax); Bernd Damme (oprichter Cravatta Pelliano; Eye-wear.nl); Henk Kraima (Strategisch adviseur cultuur en maatschappij, voormalig directeur Stichting CPNB); Jan Schinkelshoek (communicatie adviseur, voormalig Tweede Kamerlid).
 

De issues die in aanmerking komen voor de ISSUE AWARD 2012 moeten in 2011 succesvol op de maatschappelijke of politieke kaart zijn gezet. Hiervoor selecteerde de jury van de ISSUE AWARD de drie nominaties op criteria als maatschappelijke impact, relevantie, ondervonden weerstand, originaliteit  en persoonlijke drive. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.