YouTube-fenomeen Joardy gaat het theater in

YouTube-fenomeen Joardy gaat het theater in

12-05-2023 (11:04) - Bucket list

Na 3 succesvolle seizoenen van de webserie JOARDY SEASON brengt Jim Deddes, samen met regisseur Jan Hulst, hun succesvolle YouTube-fenomeen voor het eerst naar de theaters. In de sketchvolle theatershow DE JOARDY SHOW brengt Jim Deddes het volledige JOARDY-universum tot leven.

Een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!). De voorstelling gaat 14 april 2024 in première in De Kleine Komedie in Amsterdam. Voorafgaand aan de tournee zijn er in juni 2023 werkvoorstellingen in Gorinchem, Rotterdam en Amsterdam. De kaartverkoop voor de werkvoorstellingen is inmiddels gestart, de rest van de tournee volgt spoedig.

Spannende date

DE JOARDY SHOW wordt gemaakt door Jan Hulst en Jim Deddes. Twee talentvolle makers die de afgelopen jaren via hun YouTube-kanaal furore hebben gemaakt met uiteenlopende typetjes en korte sketches. “Na jaren online bekeken te zijn, geeft deze theatertour ons de mogelijkheid de trouwe Joardy fans diep terug de ogen in te kijken. Voor ons voelt het als een spannende date waarbij wij zodanig hilarische gerechten zullen serveren dat het publiek met liefde de rekening zal betalen.”

Voor meer informatie en de speellijst van DE JOARDY SHOW kijk op www.joardy.nl

DE JOARDY SHOW is een productie van More Theater Producties. Zij produceerden eerder onder andere ?Showponies 1 en 2, Snowponies, Rundfunk, n00b speelt n00b, ’t Schaep met de 5 Pooten, All Stars?en?De Marathon.

Credits

Met: Jim Deddes en Oscar Aerts
Tekst, concept: Jim Deddes en Jan Hulst
Regie: Jan Hulst
Muziek: Nick Putman
Producent: More Theater Producties