AIgency Amsterdam pakt de leiding in tweede poll SAN New Kids on the Block

AIgency Amsterdam pakt de leiding in tweede poll SAN New Kids on the Block

27-02-2024 (17:43) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2023 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Na twee dagen stemmen in de derde tevens laatste poll, neemt AIgency Amsterdam overtuigend de leiding. Op enige afstand gevolgd door Goalden, Prosper & Bloom en This Agency. Maar: de strijd is nog niet gestreden! Er kan tot vrijdag 1 maart 17:00 uur gestemd worden in deze laatste poll op de homepage van fonkmagazine.nl. Doe mee en stem! 

Ook CroudX en Hotel L'Amour lijken op dit moment goede kans te maken op een Longlist-positie, terwijl Say Hai en Unfound hard aan de weg moeten timmeren om dor te gaan naar de volgende ronde.

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen

Whatsapp interviews

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Met de winnaar van elke poll volgt een WhatsApp interview op fonkmagazine.nl. In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2023. De eerste poll werd gewonnen door TikTok Agency FlikFlak, terwijl 4to9 met de winst in de tweede poll aan de haal is gegaan.

De jury leest mee!

Wekelijks verschijnen Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 385 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury mede op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Volg het nieuws op de voet

Wil je dagelijks het nieuws op fonkmagazine.nl volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op Fonk daily. Je ontvangt dan dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail. 


Media

Marketing

Economisch