DelanoPR gaat verder als PRGoeroes

13-04-2022 (13:38) - Bureaus

Na 10 jaar doopt DelanoPR haar merk om naar PRGoeroes. Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan voor het PR-bedrijf dat zich richt op het genereren van free publicity voor zakelijke dienstverleners die positieve impact willen maken. Met een groeiend team van specialisten in free publicity weet founder Jennifer Delano steeds meer mooie merken aan zich te binden.
 
In de afgelopen jaren verzorgde DelanoPR succesvolle campagnes voor merken als Prime Vision, Atomeus, Kanessa NFT, Red Panda Works, Succes met je Webshop, Toptaarten en GROWx. Jennifer Delano, founder van DelanoPR: de nieuwe naam geeft beter weer dat er binnen het bedrijf gewerkt wordt met een team van experts in free publicity."
 

Rebranding naar PRGoeroes

De officiele aftrap van PRGoeroes met het team heeft eerder dit jaar plaatsgevonden, nu is het tijd om de nieuwe naam ook extern uit te dragen. PRGoeroes heeft een wens voor een betere wereld. Daarom wil zij bedrijven die zich bewust bezighouden met thema’s zoals duurzaamheid, diversiteit, innovatie en technologie, een podium geven in de media. Het PR-bureau weet dat ondernemers het verschil kunnen maken en dat de toekomst van de wereld afhangt van bedrijven die het goede voorbeeld geven. Door de gouden schakel te zijn tussen de media en bedrijven, maakt zij met publicaties positieve impact. Bedrijven in Nederland of met een Nederlandse strategie die op zoek zijn naar free publicity kunnen op deskundige en enthousiaste aandacht van het PR-team rekenen. 

Media

Marketing

Economisch