dentsuACHTUNG! wint pitch Viaplay

12-01-2022 (20:47) - Bureaus

Nadat eerder bekend werd dat Max Verstappen een samenwerking aangaat met Viaplay, is ook bekend geworden dat dentsuACHTUNG! het nieuwe bureau is van Viaplay. dentsuACHTUNG overtuigde in de pitch met "een sterke lokale positionering en impactvolle creatieve ideeën door de hele customer journey."
 
Volgens Sven Vening, managing director dentsuACHTUNG!, was er vanaf het eerste moment een enorme klik. “Viaplay is een club met talentvolle mensen, slimme ideeën en enorm veel lef. Omdat wij precies die mentaliteit spiegelen met ons bureau kon een pitch win niet uitblijven, althans zo voelde het”.
 

dentsuACHTUNG! begrijpt het

Ook vertelt Anna Munkenberg (VP Brand Viaplay): “ We kijken er naar uit om met dentsuACHTUNG! aan de slag te gaan. Viaplay is anders dan andere streaming services en vanaf het begin werd duidelijk dat dentsuACHTUNG! dat begrijpt en wat het betekent om een nieuwe streamingdienst te lanceren in de Nederlandse markt."
 
De verwachting is dat viaplay rond 1 maart zal starten met een eerste campagne. Viaplay gaat Nederlands lokale content produceren en heeft daarnaast een groot aanbod aan scandinavische content en natuurlijk live sports als Formule 1, PDC darts en voetbal uit de Bundesliga.
 

Media

Marketing

Economisch