DEPT legt als werkgever regie in handen van werknemer

DEPT legt als werkgever regie in handen van werknemer

09-08-2022 (10:09) - Bureaus

Een negen-tot-vijf baan met standaard vakantiegeldregeling en een vijfdaagse kantooraanwezigheid is niet langer de opzet waar het hart van iedere werknemer sneller van gaat kloppen. Flexibiliteit en vrijheid in je baan wordt steeds belangrijker. Daar speelt DEPT op in door constant te werken aan nieuwe initiatieven.
 
Marjan Smit, head of people & culture bij DEPT: “We leven vandaag de dag in een hybride wereld waar online en fysiek werken door elkaar lopen. Het is daarom belangrijker dan ooit om de werk/privé-balans goed te bewaken. Daarin vragen we flexibiliteit van onze werknemers, maar wij vinden dat werkgevers zich ook flexibel moeten opstellen. We stappen over naar een nieuw model, waarbij we geloven dat autonomie en keuzevrijheid op het gebied van arbeidsvoorwaarden ons personeel ondersteunt in hun verschillende levensfasen.”
 
Via de app van YourCampus kan vakantiegeld op een moment naar keuze uitbetaald worden; maandelijks, eenmalig of door het om te zetten in een individueel keuzebudget voor exclusieve in-app deals. Florian Gendrault, CEO van YourCampus waarmee DEPT samenwerkt: “Wij leggen de lat graag hoog en daarom matchen we goed met DEPT. Samen dagen we de status quo van arbeidsvoorwaarden uit en denken we na over oplossingen waar iedereen beter van wordt.” 

Media

Marketing

Economisch