Dit zijn de vijftien bureaus van de Longlist  SAN New Kids on the Block 2023

Dit zijn de vijftien bureaus van de Longlist SAN New Kids on the Block 2023

06-03-2024 (09:30) - Bureaus

De consideration list 2023 is na de drie polls op fonkmagazine.nl teruggebracht tot 15 bureaus die samen de Longlist SAN New Kids On The Block 2023 vormen. Het was dit jaar weer een spannende competitie, maar de lezers van Fonk magazine hebben gekozen! De kandidaten voor de titel (en de award) New Kids on the Block 2023 in alfabetische volgorde:

4to9 digital agency
Aigency Amsterdam
arfected
CroudX
Did another thing
Flume Digital Marketing
Goalden
Happiness Amsterdam
Prosper & Bloom
Roots Network
Studio FIK
The Fresh Pool
This Agency
TikTok Agency Flik Flak
Tonny Media

In Fonk magazine 385 (verschijnt 13 maart aanstaande) maken de lezers en de SAN juryleden uitgebreider kennis met de vijftien kandidaten.

Op weg naar de Shortlist

De 15 bureaus van de Longlist worden gevraagd een whitepaper aan te leveren. Deze zullen door de Hoofdjury beoordeeld worden naast hun websites en de publiciteit in Fonk magazine. De Hoofdjury SAN NKOTB komt op 26 maart aanstaande bijeen om de 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.

      

Presentaties & Finalisten

Op 25 april geven de 6 kandidaten een presentatie – bij Google Nederland- voor de SAN NKOTB Hoofdjury en Vakjury. De 3 Finalisten worden op 25 april ter plekke bekend gemaakt, echter pas op 30 mei 2024 wordt - tijdens de uitreiking van de SAN Accenten 2023, bekend welk bureau met het SAN New Kids on the Block Accent 2023 aan de haal gaat.
 


Media

Marketing

Economisch