Fresk.digital, Growww.Today en The Good Ones aan de leiding in 3e poll SAN New Kids on the Block

Fresk.digital, Growww.Today en The Good Ones aan de leiding in 3e poll SAN New Kids on the Block

01-03-2023 (11:41) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2022 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Na drie dagen stemmen in de derde poll, vindt de strijd om de eerste positie vooral plaats tussen Fresk.digital, Growww.Today en The Good Ones. Maar: de strijd is nog niet gestreden. Er kan tot vrijdag 1 maart 17:00 uur gestemd worden in de derde poll op de homepage van fonkmagazine.nl. Doe mee en stem!

Naast de drie koplopers liggen de kaarten voor een positie op de Longlist nog volledig open voor Bijvoorkeur en HighFive. Het zijn op dit moment Howl en Caya die er de komende dagen nog wat harder aan moeten trekken als ze een positie willen veroveren op de Longlist 2022.

recap criteria en enquetes

De 23 bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 voldoen alle aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren (de vijf best scorende uit elke poll), verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangevuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. De huidige derde enquete loopt tot en met 3 maart.

Publiciteit met een doel

Vanaf week 9 verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine 359 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Stem nu in de derde poll!

Stem nu op de homepage van fonkmagazine.nl en maak je keuze uit de derde reeks van 7 bureaus op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022. 


Media

Marketing

Economisch