Levi Rijper naar HALAL als executive producer

Levi Rijper naar HALAL als executive producer

02-09-2022 (11:00) - Bureaus

Levi Rijper is van start gegaan als executive producer bij HALAL. Ze versterkt het productieteam, naast Head of Production Job Sanders en EP Aemilia van Lent. Rijper zal zich samen met HALAL-partner en executive producer Gijs Determeijer gaan focussen op groei en new business.
 
Rijper werkte hiervoor als Head of Production bij Herc. Daarvoor was ze Head of Creative Film & Photography bij Czar en was ze Head of Production bij DPPLR. Ze heeft gewerkt met merken als adidas Originals, Google, Asics, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ray-Ban, Patta, Dekmantel, Vogue, Dazed, Elle, Porsche, Mercedes Benz, WWF en Amnesty International.
Rijper heeft ook in jury’s gezeten voor verscheidene award shows als Ciclope, Berlin Commercial, Amsterdam Fashion Film Festival and Shots Awards. Dit jaar zal ze deel uitmaken van de jury van UK Music Video Awards 22.

Partner en Executive Producer bij HALAL, Gijs Determeijer:  “We opereren met HALAL zowel op de Nederlandse als de internationale markt. De wereld is groot en het werk kan uit steeds meer hoeken komen. Daarbij hebben we een groot roster, dus het was absoluut tijd voor een EP die net als ik gefocust is op het talent dat we representeren en het vinden van nieuwe klussen. Levi heeft een geweldige smaak en veel verstand van productie, dus ik kan niet wachten om samen met haar de strategie voor de komende jaren te bepalen. ”
 
 
Fotografie: Lin Woldendorp


 


Media

Marketing

Economisch