RAI Amsterdam kiest voor De Reclamefabriek na bureau oriëntatie

RAI Amsterdam kiest voor De Reclamefabriek na bureau oriëntatie

02-05-2023 (16:19) - Bureaus

De Reclamefabriek heeft na een grondige bureau oriëntatie RAI Amsterdam binnengehaald als nieuwe klant. RAI Amsterdam koos voor De Reclamefabriek vanwege hun innovatieve en pragmatische manier van werken en de inzet van hun eigen contentcreatie tool, Smart Content Creator.

RAI Amsterdam zocht naar een pragmatisch reclamebureau dat strategische concepten op de juiste manier kan doorvertalen naar verschillende mediatypes en daarnaast een slimme oplossing kan bieden voor repeterende reclame content dat veelvuldig voorkomt bij RAI Amsterdam.

De samenwerking tussen De Reclamefabriek en Smart Content Creator biedt de juiste invulling aan de wensen van RAI Amsterdam. Het reclamebureau brengt hun professionele kennis in, terwijl RAI Amsterdam zelf, simpel en snel (repeterende) reclame content kan creëren met behulp van de contentcreatie tool Smart Content Creator. RAI Amsterdam is hier enthousiast over.

Nils Vonder (Marketing & Communicatie RAI Amsterdam): "De combinatie van een reclamebureau dat meedenkt over - en meewerkt aan - onze uitingen en een contentcreatie tool waarin we zelf repeterende uitingen eenvoudig kunnen bijwerken spreekt ons enorm aan. We hebben veel vertrouwen in onze samenwerking en zijn benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken."

Marieke de Koning, Managing Partner van De Reclamefabriek: "We zijn ontzettend blij dat RAI Amsterdam voor ons heeft gekozen. Onze innovatieve en pragmatische manier van werken en het gebruik van Smart Content Creator heeft indruk gemaakt op RAI Amsterdam. We kunnen niet wachten om samen met hen aan de slag te gaan en mooie resultaten te behalen."

Naast de Reclamefabriek werkt RAI Amsterdam met Delux Delicious Design.
 


Media

Marketing

Economisch