Selmore & DotControl aan de slag voor Just zorgverzekering

Selmore & DotControl aan de slag voor Just zorgverzekering

10-10-2024 (12:14) - Bureaus

Na een uitgebreide bureauoriëntatie heeft Just zorgverzekering, onderdeel van de CZ groep, gekozen voor Selmore & DotControl. De relatief jonge zorgverzekeraar mikt zich vooral op de zelfhulp generatie. De eerste campagne volgt nog dit jaar.

De keuze voor Selmore ging niet over één nacht ijs. Lisa Durkstra, verantwoordelijk campagnemanager bij Just. “We hebben het pitch traject zelf gedaan, waarbij we met veel bureaus hebben gesproken. De combinatie Selmore & DotControl sprong er vanaf het allereerste gesprek voor ons uit. We hebben een goede persoonlijke klik, het team verdiept zich echt in de zorgmarkt en heeft een scherpe strategische visie.”

De eerste campagne zal al in oktober te zien zijn en wordt voornamelijk via online en social platforms uitgerold waar de zelfhulp generatie te vinden is. Anja Froeling, Managing Partner Selmore: “We zijn heel blij met de komst van Just. Het is een ambitieus merk dat echt anders naar de zorg wil kijken. We staan voor de interessante uitdaging om in een veelal premiegedreven branche toch merkvoorkeur te creëren. Met onze Guiding Idea filosofie gaan we daar vorm aan geven.”
 


Media

Marketing

Economisch