Tenderbureau Tender Valley heeft meerderheidsbelang in communicatiebureau Qiem

05-09-2023 (14:18) - Bureaus

Tenderbureau Tender Valley heeft per 31 augustus 2023 een meerderheidsbelang in communicatiebureau Qiem. Met de overname onderstreept Tender Valley de ambitie om net iets meer te zijn dan een ‘klassiek’ aanbestedingsbureau.

Qiem is een fullservice communicatiebureau. In 2008 voegt Albertino Silva zich bij Qiem bij de missie om merken een daadkrachtige stem te geven. Klanten van Qiem verandert er niets. “Als je 25 jaar vakwerk qua grafische vormgeving, websites en drukwerk levert, doe je iets goed. Qiem biedt ons aanknopingspunten die helpen onze ambitie en visie te ontkiemen”, legt Marco Kooman, mede-eigenaar van Tender Valley uit.

Klankbord

“Het is ‘en, en’, niet ‘of, of’. Qiem heeft waardevolle kennis en kunde die ons versterkt en vice versa. We kunnen de klanten van Tender Valley écht meerwaarde bieden.”, vult Karel Koppens, de andere oprichter van Tender Valley, aan. Ook qua aansturing verandert er weinig. Albertino Silva neemt de dagelijkse leiding op zich en Bertus Trim zal waar nodig als klankbord fungeren. “Bertus is een rasechte Rotterdammer, kent de stad en de stad hem.”

 


Media

Marketing

Economisch