Veldwerk FONK100 Beste Bureaus van start

Veldwerk FONK100 Beste Bureaus van start

02-09-2022 (11:34) - Bureaus

Het veldwerk voor 28e editie van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek is van start met een record aantal aanmeldingen. Welke bureaus hebben in 2022 de meest tevreden opdrachtgevers en waarom? De uitslagen van het onderzoek (veldwerk Multiscope) verschijnt in december integraal in de jaaruitgave Red Alert 2022 èn natuurlijk is er in november de sneak peek in FONK magazine met dè FONK100 Beste Bureaus 2022.

De jaaruitgave waarin de onderzoeksresulaten integraal worden opgenomen, verschijnt niet alleen in print, maar zal ook dit jaar weer als digitale uitgave verschijnen. Deze publicatie vindt jaarlijks onder meer zijn weg naar de marketeers die hun medewerking aan het onderzoek hebben verleend en is een graag geziene vraagbaak voor Top 500 marketing organisaties in Nederland. 
 

Voorintekenen op jaaruitgave en special

Intekenen op de beide publicaties, die zowel in print als in een digitale editie zullen verschijnen, is nu al mogelijk. Let op: vanwege de hoge papierprijzen drukt fonk magazine haar uitgaven als maatwerk. Wat dus betekent: op is op!
 
Teken hier in op de jaaruitgave Red Alert 2022 (inclusief de integrale uitslagen van het onderzoek) en profiteer van het early bird tarief!
 
Ben je geen abonne van fonk magazine, maar wil je de fonk100 wel ontvangen? Meld je dan hier aan voor een los exemplaar ovv "FONK100 Beste Bureaus".
 

Media

Marketing

Economisch