Wouter Glaser start Go Delphi

11-07-2023 (10:25) - Bureaus

Na Glasnost (inmiddels part of Ace) en een periode als MD van Blauw Gras start Wouter Glaser nu studio Go Delphi. Met Go Delphi wil Glaser ondernemers helpen met parate en toepasbare kennis.

"Toen ik erachter kwam dat Glasnost meer ging groeien door aan m’n bedrijf te werken in plaats van in mijn bedrijf groeiden we exponentieel. Deze lessen heb ik in de afgelopen tijd bij Ace met tien van de Ace agencies kunnen delen. Ik merkte dat dit het dichtste bij mijn drijfveren staat en dat dit is waar ik het meest gelukkig van word”, licht Glaser toe.

Grieks thema

Delphi was een orakel in het oude Griekenland waar mensen om advies kwamen vragen over belangrijke kwesties. “Net zoals Glasnost een gevoel oproept met eigen flessen wodka en een Trabant in ons kantoor is het de bedoeling dat Go Delphi ook weer een merk gaat worden. Dit keer geen flessen sterke drank: ik ben nu bezig met een Go Delphi olijfolie”, zegt Glaser.

Blijft betrokken bij ACE

Het afgelopen jaar heeft hij als MD het MT van BlauwGras geleid. Deze rol wordt overgenomen door Claire Daemen en Michelle van der Zee, een officiële opvolger is nog niet bekend. Wouter blijft betrokken als adviseur en partner van de ACE Group.

Over Go Delphi

Go Delphi is een scale-up studio die bedrijven tot en met 40 fte helpt in advies, groei en strategie. Wouter Glaser is founder van Go Delphi. Hij startte in 1997 zijn eerste bedrijf en heeft daarna met Inventionfactory, Computerdoc, Fitzgerald, Glasnost en Yuri de kennis opgedaan die met Go Delphi wordt doorgegeven. Go Delphi zet zich in om social entrepreneurship te stimuleren: Vijf procent van de winst gaat naar goede doelen en vijf procent van de tijd en programma's gaat naar ondernemers die minder vertegenwoordigd zijn, bijvoorbeeld uit minderheidsgroepen. 


Media

Marketing

Economisch