Zuiver Group trekt Dennis Kuperus aan als CEO en partner

08-12-2023 (14:43) - Bureaus

Zuiver Group maakt de benoeming bekend van Dennis Kuperus als CEO en aandeelhouder van het bedrijf. Kuperus start per 1 januari 2024 en neemt de rol van CEO over van Edwin Werkman, oprichter en eigenaar van Zuiver Group.

Werkman zal betrokken blijven als Chief Commercial Officer en in die rol focus hebben op het managen van het bestaande klantenportfolio en new business.

Edwin Werkman (foto links): “Dennis’ uitgebreide internationale ervaring en bewezen leiderschap zijn van onschatbare waarde om samen met het bestaande managementteam onze groep naar de volgende fase te brengen.” Werkman benadrukt dat de benoeming van Kuperus illustratief is voor de ondernemingsgeest van Zuiver Group en de continue toewijding aan innovatie en expansie.

Kuperus heeft meer dan 25 jaar ervaring in de media-industrie, waar hij zowel aan bureauzijde als aan de zijde van exploitanten heeft gewerkt. Voor zijn aanstelling bij Zuiver Group was Kuperus 13 jaar actief bij WPP's buitenreclame-specialist Kinetic, waarvan 10 jaar als CEO van Kinetic Benelux en de laatste drie jaar als lid van de Global Board met een focus op innovatie. In deze rol was hij meest recentelijk verantwoordelijk voor de succesvolle wereldwijde ontwikkeling en implementatie van GroupM's innovatieve programmatic Out of Home technologie-suite.

Dennis Kuperus (foto rechts): “Zuiver Group staat bekend om haar innovatieve aanpak en kenmerkende Rotterdamse ondernemingsgeest, die mij allebei nauw aan het hart liggen. Ik kijk ernaar uit om samen met Edwin en het talentvolle team de indrukwekkende groei van Zuiver Group voort te zetten.”

Over Zuiver Group

Vanuit Rotterdam bedient Zuiver Group een breed portfolio van meer dan 500 adverteerders en klanten. Zuiver Group onderscheidt zich door haar gecombineerde expertise in media, online marketing, e-commerce, webdevelopment en contentcreatie om crossmediaal impact te maken voor het realiseren van de business doelstellingen van haar klanten.

Zuiver Group werd opgericht in februari 2009 en bestaat uit vier agencies: Mediabureau Zuiver Media, Online Marketing bureau Wind Mee, E-commerce en webdevelopment bureau Modern Minds en beeld en geluid producent Studio Bravoure. Bij Zuiver Group werken 80 mensen.

 


 


Media

Marketing

Economisch