Lokale Amsterdammers in de hoofdrol van nieuwe Thuisbezorgd 'The Best in Town' campagne

Lokale Amsterdammers in de hoofdrol van nieuwe Thuisbezorgd 'The Best in Town' campagne

08-03-2023 (16:12) - Campagnes

Het diverse karakter van Amsterdam is ook terug te vinden in de diversiteit aan restaurants en keukens van de stad, speciaal daarom lanceert Thuisbezorgd.nl een campagne waarin Amsterdammers en hun favoriete restaurants centraal staan.

De social first campagne werd ontwikkeld en geproduceerd door creatief bureau Wolfstreet.

Lokale helden

In de nieuwe campagne van Thuisbezorgd.nl staan lokale helden centraal. Spraakmakende Amsterdammers die hun favoriete restaurants delen uit de buurt waar ze wonen of zijn opgegroeid. Onder anderen zangeres Sophie Straat is terug te vinden in de lokale campagne. Na de lancering van de verschillende social video’s, zullen meerdere foodies hun persoonlijke interpretatie, opmerkingen en reacties delen via hun eigen social-mediakanalen.
Thomas van den Hof, Marketing Manager bij Thuisbezorgd.nl: “Door juist Amsterdammers zelf te laten vertellen wat zij nou het beste eten van Amsterdam vinden, willen we iedereen kennis laten maken met alle smaken en keukens die deze stad te bieden heeft.”

Discussie aanwakkeren

Jort Wildschut, creative partner bij Wolfstreet, over de campagne: “Gegeven het feit dat op social juist in de comment-section het debat dikwijls verhit raakt, hebben we er bewust voor gekozen om diverse spraakmakende Amsterdammers te betrekken bij de campagne en hun mening te laten geven over wat zij vinden dat de beste restaurants van de stad zijn. Ons doel is om dit gesprek op een heel natuurlijke wijze op gang te brengen, zodat Thuisbezorgd.nl centraal staat in de culinaire discussies van Amsterdam.” De lokale campagne met beste restaurants van Amsterdam, wordt gelanceerd in aanloop naar de Thuisbezorgd.nl Awards, die op 13 maart plaatsvinden. 

Credits

Client: Thuisbezorgd.nl
Verantwoordelijk bij klant: Nikita Lensink, Thomas van den Hof
Agency: Wolfstreet
Creative Director: Jort Wildschut
Creatives: Ryan Wolters, Will van der Merwe
PR & Influencer campagne: Ovide Agency

Beeld: zangeres Sophie Straat in de nieuwe Thuisbezorgd campagne 

Thuisbezorgd.nl - Best in Town | Biro 15s 16x9 from Wolfstreet on Vimeo.