Lynk & Co opent club in Milaan

23-11-2022 (10:20) - Campagnes

Deze week opent Lynk & Co een tweede showroom-club in Italië. Na een eerdere opening in Rome, strijkt het (leen)automerk nu ook neer in de Italiaanse mode- en designhoofstad Milaan. Vanaf vrijdag 26 november 10:00 is de nieuwe Club in Milaan te bezoeken op Corso Venezia 6.

In de Lynk & Co Clubs kunnen er proefritten gemaakt worden en je kunt je er aanmelden voor een lidmaatschap op een auto, maar het is geen showroom waar de auto centraal staat. Er zijn ook ruimtes voor events, lounges, een koffiebar en winkelruimtes. Ook worden in de Club workshops en shows georganiseerd.

Kunstzinnige ervaring

De nieuwe Club in Milaan biedt een kunstzinnige ervaring met neonlichten en een toiletruimte geïnspireerd op een snoepwinkel: wit, roze en lolly’s aan de muren. Ook heeft deze Club signature pieces die in elke Club van Lynk & Co terugkomen: de gele bank, een metalen bar, 3D-fauteuils en verlichting van het Italiaanse merk Seletti. Als je vragen hebt, kun je een bezoekje brengen aan de Tarotkamer waar een dromerige sfeer hangt. Deze ruimte is ingericht met gerecyclede meubels en hergebruikt hout. Het hele interieur is ontworpen in samenwerking met de in Gotenburg gevestigde ontwerpstudio New Order Arkitektur.

Duurzaam design

“We kijken erg uit naar de opening van onze club in Milaan. De gemeenschap van Milaan bruist van de ideeën en met onze Club willen we een ruimte creëren om niet alleen mobiliteit te veranderen, maar ook de levensstijl van mensen te beïnvloeden. Het is belangrijk dat we plezier hebben terwijl we op weg zijn naar een duurzamere toekomst,” zegt Alain Visser, CEO van Lynk & Co. Naast duurzame statement designs, zoals lampen gemaakt van sinaasappelschillen, zijn er in de Club ook geupcyclede modemerken te vinden dankzij een samenwerking met mode upcycling community Revibe.