Nederlandse QWIC wil de consument naar de winkel halen

Nederlandse QWIC wil de consument naar de winkel halen

13-03-2023 (12:55) - Campagnes

Het Nederlandse e-bike merk QWIC laat van zich horen met een nieuwe tv-commercial op de Nederlandse televisie en via interactieve tv in Duitsland. De tv-campagne wordt ook online ondersteund.

Vorige jaar koos QWIC voor het eerst voor adverteren via televisie, wat leidde tot meer vraag naar het netwerk van QWIC-dealers.

Altijd in de buurt

Amy Paillot, Marketing Manager bij QWIC licht toe: “Met deze tv-campagne willen we het gevoel overbrengen dat je ervaart op een QWIC e-bike en consumenten dit zelf laten ervaren tijdens een proefrit bij onze dealers. Ons uitgebreide dealernetwerk van 750 verkooppunten onderscheid ons van de rest en garandeert altijd een QWIC-servicepunt in de buurt.”

Gericht te zien in Duitsland

De commercial is aan de start van het seizoen, van half maart tot eind mei, te zien op prime time momenten op grote tv-zenders in Nederland zoals NPO en RTL4. Daarnaast wordt de tv-campagne ondersteund met een online retargeting campagne waarbij verwezen wordt naar het meest nabije QWIC-verkooppunt in de buurt. Ook wordt de tv-commercial van QWIC voor het eerst ook in Duitsland uitgezonden. Middels interactieve televisie krijgen consumenten heel gericht in het Noord-Westen van Duitsland en rondom de steden Berlijn en München de Duitse versie te zien.