MOOI the agency ontwikkelt merkbeelden voor Biodermal

14-11-2023 (09:59) - Design

Creatief bureau MOOI the agency is het brein achter de nieuwe merkbeelden van Biodermal. Het Nederlandse huidverzorgingsmerk had behoefte aan een nieuwe, frisse uitstraling, passend binnen de huidige tijdsgeest.

Samen met MOOI the agency werden nieuwe beelden geschoten die aansluiten bij deze wens, zonder de herkenbaarheid en credentials van Biodermal uit het oog te verliezen.

Crikel rond

Biodermal sloeg eerder dit jaar al de handen ineen met MOOI the agency om deze boodschap over te brengen door middel van PR. De nieuwe merkbeelden maken de cirkel rond en ondersteunen de kernwaarden van Biodermal tevens op visueel vlak. MOOI the agency en Biodermal hebben van concept tot ontwikkeling nauw met elkaar samengewerkt. Het resultaat is een reeks beelden die laat zien waar het huidverzorgingsmerk voor staat. Vijf verschillende vrouwen en hun natuurlijk mooie huid staan centraal in de nieuwe beelden. Door middel van de website, social advertising en POS-materialen op de winkelvloer worden de nieuwe beelden uitgerold in heel Nederland.

Credits:
Bureau: MOOI the agency
Concept & art direction: Sheela Groenendijk
Fotografie: Esmee Franken
MUAH: Michelle Voogd
Team Biodermal: Lynn van Kempen en Rose Aitken