OnlyHuman lanceert nieuwe visuele identiteit

OnlyHuman lanceert nieuwe visuele identiteit

30-08-2024 (14:45) - Design

OnlyHuman,detacherings- en recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van communicatie- en marketingprofessionals in de publieke sector, viert haar 24-jarig bestaan met de lancering van een nieuwe visuele identiteit en website.

De nieuwe huisstijl weerspiegelt de groei en ontwikkeling die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Met het nieuwe logo is nu de mens niet enkel terugvinden in de naam, maar ook in het symbool dat onderdeel is van het logo. De frisse kleuren zijn gekozen om de kernwaarden van OnlyHuman uit te dragen: persoonlijk, oprecht en gedreven.

Renée Zweekhorst, sinds 2024 directeur van OnlyHuman: "Deze vernieuwing markeert een belangrijk moment in onze geschiedenis. We zijn gegroeid van een tweemanszaak naar een bloeiend bedrijf met ruim 50 medewerkers, zonder onze oorspronkelijke waarden uit het oog te verliezen. Met onze nieuwe visuele identiteit en aangescherpte focus zijn we klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en onze positie als toonaangevende partner in de branche verder te versterken."

OnlyHuman blijft trouw aan haar missie om dé partner te zijn en blijven van communicatie- en marketing professionals in alle fasen van hun carrière, of het nu gaat om oriëntatie, het vinden van een nieuwe baan of het op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de branche. Dit door middel van onder andere het geven van advies, begeleiding en coaching on the job. 
.
Over OnlyHuman
OnlyHuman is een vooraanstaand detacherings- en recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van communicatie- en marketingprofessionals in de publieke sector. Met 24 jaar ervaring is OnlyHuman de nummer 1 leverancier van ?exibel en vast personeel in het publieke domein. OnlyHuman is onderdeel van de UMON-groep. Voor meer informatie, bezoek de website op www.onlyhuman.nl.
Voor persvragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Tim van Engelenhoven – Breure, Marketing & Communicatie Manager via tim.vanengelenhoven@umon.nl of 06 14 84 93
46.