POLSPOTTEN maakt design voor eerste koptelefoon Sonos

POLSPOTTEN maakt design voor eerste koptelefoon Sonos

21-08-2024 (14:11) - Design

De lancering van Sonos’ eerste hoofdtelefoon, Sonos Ace, wordt gevierd met een design door het Nederlandse interieurdesignmerk POLSPOTTEN. 

Het accessoire Hand - Stand is gemaakt om Sonos Ace vast te houden wanneer deze niet gebruikt wordt.

Vanaf vandaag is de sculptuur onder andere als een gelimiteerde set met Sonos Ace (629 EUR) online en in de POLSPOTTEN Brand Store in Amsterdam beschikbaar.

Serving Hands

POLSPOTTEN is opgericht in de late jaren 80 in Amsterdam, als tegengeluid tegen alles wat saai en eentonig was. Het merk haalt nog steeds inspiratie uit die vrije en grenzeloze tijd van het nachtleven en de clubscene in de jaren ‘80 en ‘90. Geïnspireerd door POLSPOTTEN-klassieker Serving Hands maakten de merken samen Hand - Stand, om het design van Sonos Ace te vieren door de hoofdtelefoon een mooie plek in een interieur te bieden wanneer die niet wordt gedragen. Daarnaast bevat de sculptuur een verborgen uitsparing voor de oplaadkabel van de hoofdtelefoon. 

Waar te koop?

Hand - Stand is met en zonder Sonos Ace vanaf vandaag te koop in de POLSPOTTEN Brand Store in Amsterdam en online. De gelimiteerde Hand - Stand + Sonos Ace set heeft een adviesprijs van 629 EUR. Los kost Hand - Stand 180 EUR en Sonos Ace 499 EUR (sonos.com).