FleetGO Group neemt EuroTracs over

FleetGO Group neemt EuroTracs over

16-05-2023 (13:10) - Economisch

Logistieke softwareleverancier FleetGO Group neemt met steun van software-investeerder Main Capital Partners ("Main") het Belgische softwarebedrijf EuroTracs over.

De overname van EuroTracs is de tweede add-on overname sinds de investeringen van Main Capital Partners in Wanko en FleetGO in Q3 2022, die samen de FleetGO Group vormden. De combinatie van EuroTracs en FleetGO Group zorgt voor een uitgebreider productaanbod met gedeelde expertise, technologisch leiderschap en een breed geografisch bereik.

Procesefficiëntie verbeteren

Klanten kunnen zo hun orders efficiënt beheren, de zichtbaarheid van de supply chain verbeteren en concurrerend blijven in een voortdurend veranderend economisch klimaat. De laatste ontwikkelingen hebben laten zien dat de steeds ingewikkelder uitdagingen van de logistieke sector moeten worden aangepakt. De investering van Main laat de waarde zien van de ontwikkeling van softwareoplossingen die onderling verbonden netwerken beheren, de zichtbaarheid van de supply chain vergroten en de procesefficiëntie verbeteren.

Uitbreiding van de marktpositie

De FleetGO Group biedt een softwareoplossing voor magazijnbeheer, routeoptimalisatie, telematica en vlootbeheer en heeft een voetafdruk in de DACH regio en Benelux. De toevoeging van het cloud-gebaseerde TMS platform eTrans en cloud- gebaseerde orderuitvoeringsoplossing eConnect ontwikkeld door EuroTracs bouwt verder op de strategie van FleetGO Group om een compelte product suite te creëren met transport- en orderbeheer, magazijnbeheer, activabeheer, routeplanning, telematica, tachymetrie en vlootbeheer functionaliteiten. Bovendien heeft EuroTracs een marktpositie opgebouwd in België en Frankrijk, die als een startpunt zal dienen voor de toekomstige internationale expansie van de FleetGO Group. 


Bureaus

Media

Marketing