Mollie en Riverty bundelen krachten

Mollie en Riverty bundelen krachten

04-07-2024 (11:54) - Economisch

Mollie slaat haar handen ineen met Buy Now, Pay Later (BNPL)-leverancier Riverty, onderdeel van Bertelsman. Mollie-gebruikers hebben dankzij deze samenwerking een extra mogelijkheid tot achteraf betalen, met een betaaltermijn tot dertig dagen. De betaalmethode helpt om de conversie te optimaliseren en het betaalproces verder te vereenvoudigen.

Riverty is vanaf vandaag beschikbaar voor Mollie-gebruikers in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Met de samenwerking met Riverty breidt Mollie haar aanbod van BNPL-betaalmethoden opnieuw uit. In totaal biedt Mollie inmiddels meer dan dertig verschillende betaalmethoden aan. De oplossing van Riverty is naadloos geïntegreerd met Mollie, waardoor gebruikers het met enkele klikken kunnen activeren in hun Mollie Dashboard.

Aanpassen naar eigen merkwaarden

Riverty handelt het gehele betaalproces af: van het kiezen van een betaalmiddel tot het aanmaken van facturen en van het versturen van betalingsherinneringen tot het beheren van mogelijke incasso’s. Daarnaast kan de BNPL-service op meerdere momenten in het check-out proces aangepast worden aan de huisstijl van het bedrijf. Dat helpt om de klantloyaliteit te vergroten en een sterk merk neer te zetten.

Koen Köppen, CEO bij Mollie: “Riverty is een erkende BNPL-methode en het bedrijf focust zich met name op de Europese markt. Bij Mollie hebben we dezelfde focus, waardoor onze ambities goed op elkaar aansluiten. Afgelopen jaar hebben we mooie stappen gemaakt om ons productaanbod nog beter aan te laten sluiten op de behoeftes van onze klanten. Eerder lanceerden we al Mollie Terminal en Mollie Invoicing. Door nu ook Riverty toe te voegen als betaalmethode, kunnen e-commerce bedrijven hun klanten nog meer vrijheid bieden in het betaalproces.”

Jörg Schnelle, CCO bij Riverty: “We vinden het belangrijk zoveel mogelijk e-commerce bedrijven te helpen in het optimaliseren van hun conversie en het vergroten van de klantloyaliteit. De samenwerking met Mollie draagt daarin bij. Mollie is een ambitieuze speler in de fintechmarkt en we zijn blij de handen ineen te slaan met een partij als deze.”
 


Bureaus

Media

Marketing