Voor elfde jaar op rij organiseert Unilever met partners kerstpakkettenactie voor voedselbank

06-12-2021 (18:54) - Economisch

Van 6 tot en met 9 december pakken honderden medewerkers van Unilever in Rotterdam Ahoy vrijwillig kerstpakketten in voor de voedselbank. Unilever organiseert deze kerstactie voor het elfde jaar op rij. Dit jaar worden er met dank aan partners Bidfood, Domino’s Pizza, Nationale Postcode Loterij, NIBC, Mars, Martin Stolze, Müller, Rabobank, Riedel, Dr. Oetker en Upfield net als vorig jaar 42.000 pakketten samengesteld.
 
De helft van de pakketten zal veilig en op voldoende afstand van elkaar ingepakt worden in Rotterdam Ahoy. De andere helft wordt op hetzelfde moment ingepakt in Biddinghuizen door partner Bidfood. Ook voedselbank-ambassadeur Danny Blind steekt de handen uit de mouwen en zal op 9 december op de locatie in Biddinghuizen helpen inpakken. Klanten van voedselbanken in heel Nederland zullen de kerstpakketten ontvangen als extra steun in de rug voor de feestdagen. 
 
Jordi Buisman, Voedselbank actieteam Unilever Nederland: “Het is verdrietig dat er in Nederland nog altijd zoveel gezinnen afhankelijk zijn van de voedselbank. We hopen dat hier de komende jaren verandering in komt, maar ook dit jaar zullen we weer met liefde een groot aantal kerstpakketten inpakken met deze actie. We vinden het mooi om samen met onze partners op die manier een steentje bij te kunnen dragen aan fijne feestdagen voor iedereen.”

 


Bureaus

Media

Marketing