FRVR neemt populaire free-to-play shooter Krunker.io over

12-05-2022 (16:17) - Gaming

FRVR heeft de overname aangekondigd van free-to-play first-person shooter Krunker.io. Krunker.io, dat wereldwijd al door meer dan 200 miljoen unieke spelers wordt gespeeld, is een massaal populaire shooter met volledige modding-ondersteuning die overal kan worden gespeeld, zonder de game te hoeven installeren.
 
Gestart door de Zwitserse game-ontwikkelaar Sidney de Vries in 2018, is Krunker uitgegroeid tot een van de meest populaire post app store games van dit moment. FRVR's platform heeft tot nu toe al meer dan 1,5 miljard spelers bereikt, wat ertoe leidde dat het onlangs 76 miljoen dollar aan financiering veiligstelde, en het is van plan om zijn middelen te gebruiken om het bereik en de prestaties van Krunker massaal te versnellen.
 

Community

"Krunker.io is een absoluut geweldig spel met een geweldige community van spelers," zegt Brian Meidell, CEO bij FRVR. "Het Krunker-team heeft een geweldige klus geklaard door een game van wereldklasse te creëren, en we kijken ernaar uit om het team te helpen door FRVR's platform, team en publicatiemachine erachter te zetten om het naar het volgende niveau te tillen. Dit is precies het soort partnerschap waar we FRVR voor hebben gebouwd."
 
"FRVR's schaal en vermogen om games absoluut overal neer te zetten zonder installs, gecombineerd met een game van het kaliber van Krunker.io past perfect om de wereld te laten zien waar FRVR echt toe in staat is,'' zegt Luke Alvarez, Founding Managing Partner bij Hiro Capital. "Ik denk dat dit transformerend zal zijn voor zowel Krunker als FRVR."