Miljuschka Witzenhausen vervangt zwangere Marieke Elsinga bij Q-Music

Miljuschka Witzenhausen vervangt zwangere Marieke Elsinga bij Q-Music

01-07-2024 (11:49) - Komkommernieuws

Afgelopen week konden Q-music-luisteraars raden wie er de komende maanden naast Mattie komt te zitten terwijl Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof is. Na verschillende hints is het nu eindelijk bekend: televisiekok Miljuschka Witzenhausen zal vanaf 2 september te horen zijn in de ochtendshow van Q-music.

Marieke Elsinga is erg blij dat de culinair expert de komende maanden op haar stoel wil zitten. "Het handboek ‘Hoe om te gaan met Mattie Valk’ ligt al klaar, dus ik kan met een gerust hart genieten van mijn verlof.”

Miljuschka Witzenhausen voelt zich vereerd dat zij binnenkort bij Q-music te horen is. "Begin dit jaar mocht ik als sidekick van Mattie al eens aanschuiven bij de ochtendshow en dat smaakte naar meer. Er zit een geweldig team dat goed op elkaar is ingespeeld en Marieke heeft de allerleukste plek van iedereen. Ik zie het als een mooi avontuur en een kans waar ik alleen maar ja op kon zeggen.”

Mattie Valk gaat zijn radiomaatje erg missen. "Maar ik gun Marieke haar welverdiende verlof. Net als Marieke brengt Miljuschka mij aan het lachen en blijft ze maar lullen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat onze ochtendshow blijft geven wat je verwacht.”