10.000 reserveringen voor de nieuwe e-bike VanMoof V

20-01-2022 (09:56) - Marketing

Met de VanMoof V betreedt VanMoof de categorie van de high-speed e-bikes. Sinds de aankondiging op 12 oktober heeft het bedrijf meer dan 10.000 reserveringen voor de fiets ontvangen. Deze stijging van de vraag vertegenwoordigt meer dan de helft van het totaal aantal high-speed e-bikes op de weg in Nederland en meer dan 20% van het totaal aantal bekende speed bikes die in Europa rijden en is een indicatie van de ongelooflijke publieke belangstelling voor de nog niet uitgebrachte fiets.

De VanMoof V heeft zijn reserveringsmijlpaal uitsluitend bereikt via een 'invite-only'-benadering, waarbij het publiek graag snellere en meer toegankelijke manieren ziet om zich in de stad te verplaatsen. Het bedrijf gaf zijn eigen community van rijders de kans om de VanMoof V als eerste te reserveren. Duitsland is de leidende markt, goed voor een derde van het totaal aantal reserveringen, met de VS en Nederland daar vlak achter.
"Het grote aantal reserveringen in zo'n korte tijd laat zien dat het publiek enorm veel behoefte heeft aan een echte auto-vervanger in ons dagelijkse stadsleven. We zijn zo enthousiast over het nieuwe potentieel dat deze motor vertegenwoordigt. De V zal de hiërarchie van onze wegen omgooien" aldus Ties Carlier, mede-oprichter van VanMoof.


Nieuwe V productontwikkelingen

Vandaag onthult VanMoof ook een opwindende nieuwe functie van de V - een geïntegreerde telefoonhouder aan het stuur. Hiermee kunnen de telefoons van rijders worden geïntegreerd als scherm en dashboard en bieden ze een intuïtieve visuele referentie voor updates van de boordcomputer van de V. Het ontwerp van de hardware en software is al meer dan een jaar aan de gang en er worden voortdurend nieuwe productdetails verfijnd en ontwikkeld met het oog op de release van de fiets - naar verwachting eind 2022.

Bureaus

Media

Economisch