Diamantair GASSAN partner viering Amsterdam 750 jaar

Diamantair GASSAN partner viering Amsterdam 750 jaar

21-06-2024 (11:00) - Marketing

GASSAN gaat samenwerken met de gemeente Amsterdam ter gelegenheid van de viering van het 750-jarig bestaan van de hoofdstad. Hiermee is de diamantair de zesde partner die zich aansluit bij het jubileum.

De officiële viering loopt van 27 oktober 2024 tot en met oktober 2025. De samenwerking wordt ingeluid met een officieel tekenmoment waarbij wethouder van economische zaken Sofyan Mbarki en Benno Leeser, CEO van GASSAN, de gezamenlijke inzet voor de viering van de stad en haar toekomst bezegelen.

De samenwerking rondom Amsterdam 750 is een blijk van de sterke band van diamantair en juwelier GASSAN met de stad. "Als Amsterdams familiebedrijf zijn we trots een bijdrage te leveren aan de viering van zo’n bijzondere mijlpaal. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van Amsterdam op het gebied van educatie en sport laten we zien hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst van onze stad en haar inwoners", aldus Benno Leeser.

Het Amsterdams bedrijf voelt een sterke betrokkenheid bij de maatschappelijke en culturele ontwikkeling van de stad en daarom zet het zich al jaren in om daar een actieve bijdrage aan te leveren. Leeser: "Ons bedrijf is al bijna tachtig jaar onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. We kijken uit naar de vele initiatieven die deze samenwerking zal voortbrengen en zijn verheugd om samen met de Amsterdammers dit feestjaar te vieren." 


Bureaus

Media

Economisch