Dr. Hauschka vanaf nu te koop bij Holland & Barrett

Dr. Hauschka vanaf nu te koop bij Holland & Barrett

13-11-2023 (11:25) - Marketing

De natuurlijke schoonheidsproducten van Dr. Hauschka zijn nu verkrijgbaar in maar liefst 230 winkels van Holland & Barrett in de Benelux en online. Naast het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka zijn ook de natuurlijke make-upproducten toegevoegd aan het assortiment van Holland & Barrett. 

Dr. Hauschka heeft zijn natuurlijke make-upproducten opnieuw geïntroduceerd op de markt, als antwoord op de groeiende vraag van consumenten naar gezonde en milieuvriendelijke make-up. Dr. Hauschka staat bekend om zijn holistische benadering van schoonheid, waarbij natuurlijke ingrediënten die de huideigenkracht stimuleren centraal staan. Deze toevoeging aan het assortiment van Holland & Barrett vergroot de toegankelijkheid van deze producten voor een breder publiek.

Beide merken delen een diepgaande filosofie die draait om respect voor mens en natuur, en een focus op levenskracht en natuurlijke kracht. In een tijd waarin consumenten steeds bewuster winkelen en duurzaamheid centraal staat, is deze samenwerking des te relevanter.

Marlijn van Straaten, CEO van Dr. Hauschka Benelux: ‘’De samenwerking met Holland & Barrett past binnen onze strategie om beschikbaar te zijn waar onze consumenten zich bevinden. Dr. Hauschka’s holistische benadering van schoonheid en onze focus op levenskracht harmoniëren perfect met de filosofie van Holland & Barrett als specialist in gezondheid en verzorging, gedreven door natuurkracht. Ik kijk dan ook enorm uit naar deze samenwerking en de uitbreiding van de toegankelijkheid van ons merk. Dit is wat onze consumenten verdienen, wanneer ze op zoek zijn naar natuurlijke schoonheid.’’
 


Bureaus

Media

Economisch