Fjällräven opent tweede fysieke winkel in Amsterdam

02-12-2022 (11:46) - Marketing

Het Zweedse merk Fjällräven breidt zijn retail portfolio uit met de opening van een tweede winkel in Amsterdam. De nieuwe locatie van de merkwinkel aan de Leidsestraat 9, vormt een aanvulling op de bestaande Fjällräven Flagship store aan de Rozengracht 219.

Sarah Tava, Global Director of Retail bij Fjällräven: “Met deze locatie kunnen we nog meer mensen bereiken die misschien niet bekend zijn met het merk, terwijl we hier ook de vertrouwde leden van onze Fjällräven community kunnen bedienen. De twee winkels dicht bij elkaar vormen een sterke synergie, door elkaar te ondersteunen en tegelijkertijd een verschillend type consument te bedienen. Op beide locaties is kleding en uitrusting verkrijgbaar voor een ieders volgende avontuur in de natuur.”

De kernactiviteit van Fjällräven is uitrusting voor het outdoor leven en trekking. Van kleding en accessoires tot rugzakken, tenten en slaapzakken. Sinds de oprichting van het merk in 1960, is de missie om meer mensen te inspireren en in staat te stellen tijd door te brengen in de natuur. Of dat nu is door middel van producten, het delen van outdoor kennis en inspiratie, of het organiseren van wereldwijde en lokale evenementen voor de groeiende gemeenschap van outdoor liefhebbers.


 


Bureaus

Media

Economisch