GASSAN breidt uit naar Rotterdam en Eindhoven

GASSAN breidt uit naar Rotterdam en Eindhoven

08-11-2023 (13:03) - Marketing

GASSAN opent op 10 november officieel de deuren van zijn nieuwe vestiging aan de Meent in Rotterdam. Begin 2024 volgt ook een winkel aan de Rechtestraat in Eindhoven. 

President-directeur Benno Leeser: “Rotterdam voelt voor ons als een thuiswedstrijd. Wij zijn erg blij met een multi-brand store.” Terwijl de laatste hand aan het interieur van de zaak werd gelegd, kon de winkel de afgelopen maanden al wel worden bezocht.

GASSAN Eindhoven 

Ook het openen van een vestiging in Eindhoven is een zeer doelbewuste keuze. ''Alles gebeurt hier en er zit een enorme bloei en groei die het voor ons een goede regio maakt waar de economie fonkelt. Mensen werken er keihard en als je keihard werkt wil je jezelf af en toe ook verwennen.” Aldus Benno Leeser

GASSAN Eindhoven komt in de binnenstad van Eindhoven, op de kruising van de Rechtestraat en de Hooghuisstraat. Benno Leeser: “Naast bekende merken als Omega en Breitling brengen wij nu ook onze eigen juwelen-lijnen naar het Zuiden.” In beide nieuwe vestigingen zijn een goudsmid en een horlogemaker aanwezig.


Bureaus

Media

Economisch