Grand Prestige bieren van Hertog Jan

30-11-2023 (16:32) - Marketing

De, vierdelige serie vatgerijpte Grand Prestige bieren van Hertog Jan zijn vanaf komend weekend beschikbaar. Voor de editie van dit jaar zijn de bieren gerijpt in de vaten van iconische Latijns-Amerikaanse dranken: Mezcal, Reposado Tequila, Cachaça en Rhum Agricole.

Het bier vormt een Limburgs eerbetoon aan vakmensen van Arcen tot de Tropen, met een gedeelde passie en toewijding aan smaak. Sinds 2016 laten de meesterbrouwers van Hertog Jan ieder jaar een exclusieve oplage van een Grand Prestige rijpen in de vatenkelders van de Limburgse brouwerij. Dit resulteert nu al zeven jaar jaren in smakenseries die ieder een eigen verhaal vertellen en bovendien populariteit geniet bij de liefhebbers. Ook dit jaar is het Micha Peute, de meesterbrouwer van Hertog Jan, gelukt om een aantal van deze fusten naar de brouwerij in Arcen te halen: dit jaar uit Latijns Amerika. Hierin heeft hij het kroonjuweel van Hertog Jan, de Grand Prestige, met temperament laten rijpen, om zo het ultieme eerbetoon aan het Latijns-Amerikaanse vakmanschap te creëren.

Smaken

Op dinsdag 5 december is de Grand Prestige Vatgerijpt 2023 vanaf 12:00 uur verkrijgbaar via de brouwerijwinkel van Hertog Jan. De prijs van een fles Vatgerijpt (75cl) is €32,50, en de verschillende varianten zijn ook in een set van vier verkrijgbaar voor €130,-. De gelimiteerde serie komt beschikbaar in de volgende vier smaken: Rhum Agricole, Reposado, Cachaça en Mezca. 


Bureaus

Media

Economisch