Jouw online marketing bedrijf ontzorgen

28-06-2022 (12:00) - Marketing

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt een website op allerlei punten geoptimaliseerd om hoger in Google te komen. De drie belangrijkste punten zijn: de techniek achter de website, de content op de website, en linkbuilding. Een website kan nog zo goed en snel werken en de meest interessante content bevatten, maar als je linkprofiel niet in orde is, gaat je website niet scoren in Google. 
 
Linkbuilding is dus een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zonder kwalitatieve en relevante backlinks (verwijzingen vanuit externe websites) mist je website de autoriteit om hoog in Google te scoren. Met linkbuilding wordt aan een betere autoriteit van je domein en je website gewerkt. Door regelmatig betrouwbare backlinks te plaatsen stijgt je domeinwaarde, en daardoor zal de website beter scoren in Google. 
 

Hogere posities in Google scoren

Het opbouwen van een goed linkbuilding netwerk kost tijd, maar is dus wel essentieel voor een betere vindbaarheid. Linkbuilding uitbesteden kan dus het overwegen waard zijn. Met eche linkbuilding specialisten kun je structureel aan een breder netwerk van links op andere websites werken. Hun doel is om het linkprofiel van jouw domein te verhogen, waardoor je hogere posities in Google gaat scoren. 

 


Bureaus

Media

Economisch