Lease a Bike deelt sponsorplekken Tour de France met andere bedrijven

Lease a Bike deelt sponsorplekken Tour de France met andere bedrijven

23-05-2024 (16:09) - Marketing

Kersverse sponsor Lease a Bike kondigt aan dat het tijdens de Tour de France zijn sponsorplekken zal delen met andere bedrijven en organisaties.

Dit is de eerste Tour de France voor Lease a Bike als tweede titelsponsor, en het bedrijf stelt via een loting logoposities beschikbaar op de wielerkleding van een van de beste wielerploegen ter wereld. Met de actie wil Lease a Bike de ogen van de miljoenen kijkers richten op bedrijven die net als Lease a Bike en de wielerploeg zo veel mogelijk mensen willen inspireren om op de fiets te stappen. Bedrijven kunnen zich via de website inschrijven. 

Hoe werkt het

Lease a Bike stelt vier verschillende logoposities beschikbaar op de handschoenen en sokken van iedere renner die meedoet aan de Tour de France. Elke week worden de logo’s tijdens rustdagen gewisseld en staan er nieuwe partners in de schijnwerpers. Met acht renners in de Tour de France en zeven in de Tour de Femmes betekent dit dat in totaal 124 bedrijven uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België, Amerika en Zweden (landen waar Lease a Bike actief is) de mogelijkheid hebben deel uit te maken van een van de succesvolste ploeg uit het peloton. De actie geldt voor bestaande en nieuwe klanten van Lease a Bike. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich vanaf 23 mei inschrijven via de website van Lease a Bike.

Join the Ride

Team Visma | Lease a Bike en Lease a Bike zijn beide gepassioneerd om het geluk van fietsen te delen. Deze gezamenlijke missie is de basis voor de sponsoring van de wielerploeg. Onder de noemer ‘join the ride’ werken ze samen met veel partners en bedrijven om meer mensen op de fiets te krijgen. De sponsoractie in de Tour de France, is een manier van de sponsor en ploeg om al die bedrijven een groot podium te bieden voor hun inspanningen om meer mensen te laten fietsen.


Bureaus

Media

Economisch