MAXHUB opent eerste Europese showroom in Amsterdam

30-11-2023 (16:07) - Marketing

MAXHUB, een bedrijf in het ontwikkelen van samenwerkingsoplossingen, opent een nieuwe showroom in Amsterdam, ook het eerste solution center van het merk in Europa.

Na de opening van het logistieke centrum in Rotterdam in april 2023 blijft het bedrijf zich inzetten voor Europa en deze opening is een strategische stap om zijn positie op het oude continent te versterken. Het doel van dit nieuwe centrum is om een ervaring van MAXHUB's producten en oplossingen mogelijk te maken en zo de relaties met potentiële klanten te versterken. Daarnaast weerspiegelt deze opening een belangrijke betrokkenheid bij de culturele diversiteit en voorkeuren van de Europese markt. Het nieuwe centrum is niet alleen het contactpunt voor de Benelux-landen, maar ook voor andere landen zoals Frankrijk, Duitsland, Italië, de Scandinavische landen, Spanje en het VK. 

Nieuwe basis

De nieuwe showroom in Amsterdam, uitgerust met modern vergadermeubilair van de Deense fabrikant HAY, neemt bezoekers mee naar innovatieve werkomgevingen. Ze krijgen de kans om het ontwerp, de kwaliteit en het gebruiksgemak van MAXHUB-oplossingen uit eerste hand te ervaren. Het onlangs gelanceerde 105-inch Ultra-Wide 5K-scherm wordt bijvoorbeeld in actie getoond.  "De nieuwe basis in Amsterdam symboliseert de geleidelijke implementatie van onze Europese expansiestrategie. Onze producten genieten al een uitstekende reputatie in Europa en we zijn er zeker van dat we dankzij deze stap nog meer klanten kunnen overtuigen van onze oplossingen," zegt Kevin Wang, Europe Sales Director bij MAXHUB.


Bureaus

Media

Economisch