Nieuw in het koelschap: Oatly Chilled Barista Edition

05-07-2022 (10:55) - Marketing

Liefhebbers van havercappu’s of -lattes opgelet, want vanaf vandaag is daar Oatly’s Chilled Barista Edition.
 
Waar je voorheen regelrecht naar de houdbare schappen liep voor jouw perfect opschuimbare en plantaardige melkvariant, vind je de meest bekende haverdrank voor in je koffie vanaf vandaag ook in het koelschap. Met de Chilled Barista Edition creëer jij de perfecte haverschuimtop voor jouw dagelijkse portie cafeïne. Zo kun je genieten van de rijke smaak en tegelijkertijd schitteren met latte art in het schuim.
 

Nederlandse koffieleuten

Dat Nederlanders koffieleuten zijn, blijkt uit het feit dat we gemiddeld zo’n vier koppen koffie per dag drinken, het liefst zwart of cappuccino. Koffie drinken we, in tegenstelling tot in andere landen, de hele dag door. Oatly Chilled Barista Edition is (zoals alle Oatly producten) volledig plantaardig, dus als je vrolijk wordt van een goede cappuccino of latte, dan is het ook goed om te weten dat haverdrank over het algemeen een lagere klimaatimpact heeft dan koemelk.

Oatly brengt het meest populaire product – de Barista Edition – naar een nog herkenbaardere plek in de supermarkt, om zo meer mensen te helpen de overstap te maken naar plantaardige alternatieven. Zo is 'ie niet te missen en kun jij thuis de barista uithangen.
Korab Luta, General Manager Benelux bij Oatly, zegt: "De uitbreiding van onze meest populaire Barista-variant was voor ons een no-brainer. Door het gekoelde aanbod uit te breiden, willen we de overstap naar plantaardige alternatieven zo gemakkelijk mogelijk maken voor mensen. Zo is er voor ieder wat wils!"

De Chilled Barista Edition heeft hetzelfde recept als de houdbare variant en is rijk aan calcium, jodium, riboflavine, vitamines B12 en D en aan onverzadigde vetten.

Bureaus

Media

Economisch