Ontdek de natuur met Nijntje & The Good Roll

Ontdek de natuur met Nijntje & The Good Roll

14-03-2024 (15:24) - Marketing

De lente begint bijna! Om het nieuwe seizoen te vieren, lanceert The Good Roll in samenwerking met Nijntje, een nieuwe limited edition lijn.

Op de limited edition wikkels zijn verschillende illustraties te vinden van Nijntje, die allerlei avonturen beleeft in de buitenlucht, zoals het bekijken van wilde dieren, varen op water, of bezoeken van een boerderij. Met de kleurrijke plaatsjes en speelse ontwerpen brengen deze wikkels de levendigheid van de natuur naar jouw kleinste kamertje. 

De limited edition wikkel designs zijn nu exclusief beschikbaar in de webshop van The Good Roll en zullen bijdragen aan The Good Roll's voortdurende inzet om veilige en schone toiletten wereldwijd toegankelijk te maken. De rollen zijn gemaakt van 100% kraftpapier, voor de prijs van € 22,95, en zijn slechts beperkt beschikbaar.

Milieuvriendelijk toiletpapier

Papier gemaakt van kraft is niet alleen zacht en sterk, maar heeft ook aanzienlijke milieuvoordelen. Kraftpapier wordt verkregen uit gerecycled karton, waardoor het past in het concept van de circulaire economie. De productie van dit papier is een stuk minder energie- en waterintensief dan die van traditioneel toiletpapier. Daarnaast is een belangrijk voordeel van kraftpapier dat het niet gebleekt hoeft te worden, waardoor de rollen hun natuurlijke kleur behouden.

 


Bureaus

Media

Economisch