Parkmobile wordt EasyPark

Parkmobile wordt EasyPark

14-11-2022 (10:58) - Marketing

Na de overname van PARK NOW door de EasyPark Group in 2021 komt de integratie van het merk Parkmobile in de volgende fase. De Parkmobile-app wordt de komende tijd getransformeerd naar de EasyPark-app met de visuele identiteit met de roze en paarse kleuren.

Het van oorsprong Nederlandse Parkmobile gaat uiteindelijk verdwijnen en wordt EasyPark. De missie van het gelijknamige moederbedrijf is het parkeren makkelijker maken. Met de EasyPark-app kunnen klanten betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden, in meer dan twintig landen.

Marius Koerselman, Country Director EasyPark Nederland: “Deze integratie stelt ons in staat om de technologie van EasyPark en de ervaring van Parkmobile te combineren en een brede dekking te bieden in Nederland en in 27 landen wereldwijd. EasyPark heeft als grote voordeel de crossborder functionaliteit, die in 2023 zal worden toegevoegd aan de gebruikers van de Nederlandse app. Ons doel is één app voor alle parkeertransacties, wereldwijd.”

Voor de huidige Parkmobile-gebruikers verandert nu nog alleen de visuele omgeving. Het Nederlandse kantoor blijft het klantcontact verzorgen voor Nederlandse klanten. 


Bureaus

Media

Economisch