ProudBreast en Zeeman maken samen borstprothese betaalbaar

25-06-2021 (12:19) - Marketing

Vrouwen met een borstprothese moeten vaak veel betalen voor een prothese en een bijpassende BH. Vaak zijn hetstandaardmodellen, is er weinig om uit te kiezen en zijn ze niet ontworpen om je vrouwelijk in te voelen.
 
ProudBreast kwam daarom in 2019 met de eerste borstprothese die helemaal vanuit comfort is gemaakt en niet duur is. ProudBreast en Zeeman vinden elkaar in deze missie. Een aantal van de Zeeman BH-modellen blijkt heel goed samen te gaan met deze comfortabele protheseQup van ProudBreast. Deze combinatie maakt een borstprothese opeens betaalbaar en het dragen van lingerie leuker.
 
Net als Zeeman, willen de mensen van ProudBreast mooie en leuke lingerie toegankelijk maken voor zoveel mogelijk vrouwen. De prothesequps van ProudBreast zijn gemaakt van goede, ademende materialen en hebben toch een lage prijs. Net als de BH’s van Zeeman.
 
Uit een test van ProudBreast onder Qups draagsters blijkt dat een aantal van onze BH’s fijn zijn om te dragen met een borstprothese. De Qups van ProudBreast dragen het meest comfortabel bij modellen zonder beugel en een hoog uitgesneden model. Een combinatie van een Qup van ProudBreast en een BH van Zeeman, maakt het voor vrouwen die een of geen borst hebben leuker om lingerie te dragen. 

Bureaus

Media

Economisch