Rapper Bokoesam lanceert nieuwe track voor McDonalds

08-12-2022 (09:50) - Marketing

Rapper Bokoesam - bekend van onder andere de nummers 'Investeren In De Liefde' en 'Harder Dan Ik Hebben Kan' - brengt exclusief een track uit voor McDonald's. Vanaf 9 december is de track 'Getaway' in de virtuele wereld Getaway Island - in de McDonald's App - te vinden.

Het nummer gaat, net zoals de rest van de decembercampagne, over de drukte rondom de feestdagen. Soms kun je in december best toe zijn aan McDonald's - waar je 'lekker ontspannen jezelf kan zijn'. Op 16 december is een exclusief optreden van Bokoesam op het virtuele 'Music Square' van Getaway Island in de McDonald's App te zien.

De track

In het nummer Getaway beschrijft Bokoesam (Samuel Sekyerehoe) hij samen met zijn geliefde in een McDonald's restaurant ontsnapt aan alle hectiek die de decembermaand met zich mee kan brengen. Het is de eerste keer dat de rapper een nummer in samenwerking met een merk maakt. Bokoesam: "Ik vind het fantastisch dat ik een nummer heb mogen maken met McDonald's. De tekst heb ik zelf geschreven en het nummer is geproduceerd door de producer Bartellini. De situatie die ik in het nummer omschrijf, is herkenbaar: ik ga regelmatig met mijn familie samen als snack een burger halen bij McDonald's. Ons eigen Getaway-moment."

Getaway Island

In de McDonald's App vinden gebruikers 'Getaway Island'. In deze virtuele wereld vinden bezoekers elke dag vanaf 06.00 uur nieuwe games, McDonald's fan-items, prijzen - zoals een kersttrui - en concerten. Het nummer Getaway is vanaf 9 december ook op Spotify te vinden via een link in dezelfde App.

Nieuwe campagne

December is de maand van familiediners en kerstborrels: heel gezellig, maar soms voelt een familiebezoek ook wel als een politieverhoor, of een luxe diner als een etiquette-examen. Deze herkenbare situaties staan centraal in de campagne 'December kan wel een beetje McDonald's gebruiken', die deze week van start ging. Niet alleen in McDonald's restaurants ontsnap je deze december even aan de drukte, maar ook in de McDonald's App. Na een aantal jaar in december de McDonald's cadeaukalender en X-Masters te hebben gelanceerd, creëert McDonald's met Getaway Island een beleving voor bezoekers van de App. Later in december vindt er naast die van Bokoesam nog een optreden plaats in de Getaway Island Music Square, door een nog bekend te maken artiest.


Bureaus

Media

Economisch